Murat Boz: Komşularımı tanıyorum, açıklamalar yalan

7 shares, 550 points

Murat Boz: Komşularımı tanıyorum, açıklamalar yalan

Şarkıcı Caroline Yılmaz “Murat Boz, Levent’te karşı binamda oturuyor. Komşumu arada pencereden izliyorum. Evde arkadaşlarıyla parti veriyor. Üstü çıplak dolaşıyor” demişti. Bu açıklamadan rahatsız olan Murat Boz’dan konuyla ilgili açıklama geldi: “Oturduğum apartman toplam 5 kattır. Yan komşum çok değerli bir müzisyen arkadaşım ve ailesi. Apartmanda Beşiktaşlı bir futbolcu arkadaşım da oturuyor. Komşularımın hepsini tanıyorum. Baştan sona yalan olan bu açıklamalara lütfen itibar etmeyiniz.”

7 shares, 550 points

Yorum

1. Hakkında okadar haber yapılıyor, bu saçma sapan haberi mi yalanlamaya ihtiyaç duydu ???? bekar adamsın, taktığın konuya bak murat . Yoksa birileri yanlış anlamasın diye mi açıklama yapma gereği duydu ????????

2. Iyi de adamın evi zaten istediği gibi gezebilir parti de verebilir bundan kime ne bu birincisi. Bir ikincisi karolin bunu niye anlatıyor murat niye rahatsız oluyor. Ucuz reklam hareketleri

Yazı Formatı Seçiniz
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz